Spelregels LG

Home »  Spelregels LG

LG Spelregels

Niemand buitenspel!
Binnen het aangepaste hockey valt onder andere de discipline LG- hockey voor spelers met een lichamelijke beperking, maar niet afhankelijk zijn van een rolstoel.

Deze discipline heeft een vaste plek gekregen binnen de KNHB, dit wil zeggen dat trainingen en competitie gelijktijdig plaats vinden met het reguliere hockey. Want wat normaal kan, doen we normaal en wat aangepast moet worden passen wij aan.

Bij LG-hockey wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de spelregels van de Jongste Jeugd. De (spel)regels 6-tallen en (spel)regels 8-tallen zijn terug te vinden in de bijlage en worden bij LG-hockey zoveel mogelijk gevolgd. We passen enkel de regels aan als die de spelvreugde en veiligheid van de spelers ten goede komt. De aangepaste regels zijn terug te vinden in de spelregelkaarten (bijlage).
De activiteiten die vanuit de vereniging op het gebied van LG-hockey aangeboden worden zijn: trainingen, competitiedagen, vriendschappelijke wedstrijden, toernooien en demonstraties op scholen. Daarnaast proberen verenigingen de LG-leden zoveel mogelijk te betrekken bij regulier sociale activiteiten die georganiseerd worden als: Sinterklaas, Playback shows, Kerstdiners, T-dansants e.d.

Comments are closed.

BizStudio-lite Theme by SketchThemes

Facebook User Timeline

Close
http://www.babysittingcert.com